• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dissabte, 11 Novembre 2017 17:37

  Xarxa ibèrica d'espais geominers

  Associació 

  Promugut pel SIGMADOT, ha nascut recentment la XARXA IBÈRICA D'ESPAIS GEOMINERS.

  Aquesta plataforma té com a finalitat primordial la de servir a tota la societat amb el coneixement de l´existència d´aquests espais peninsulars alhora dels espais insulars lligats als estats peninsulars.

  La xarxa és oberta i alhora incompleta. Amb l´ajut de tothom es vol arribar a tots els espais que siguin possibles, no obstant hi ha la percepció de que és molt difícil arribar a completar la xarxa .

  Actualment la xarxa està lligada a tres entitats científiques, dedicades a la geologia i a la mineria: la SIGMADOT (La Societat Internacional de Geologia i Mineria Ambiental per al desenvalupament i l´Ordenament del
  Territori) a la CPG - SGE (Comision de Patrimonio Geológico de la Sociedad Geológica de España) i amb la SEDPGYM (Sociedad Española para a Defensa del Patrimonio Geológico y Minero).

  Ben aviat la pàgina electrònica de la xarxa (confeccionda per PLEIADES) obrirà links amb altres pàgines com: la de SEDPGYM, la de la CPG - SGE, la de SIGMADOT (en construcció), la de TICCIH, la d´ACTE, la del Comité de geoparques españoles, La del Comite de Geoparques Portuguesos i amb altres...

   

  D'acord amb la seva web;

  Captura de pantalla 2017-11-11 a les 17.35.34.png

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.