• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 29 Agost 2017 10:58

  #totssombarcelona #totssomcambrils

  #noalterrorisme

  El colegio de ingenieros técnicos y graduados en minas y energia expresa su más sincero pésame a los familiares y amigos de las victimas de los atentados de Barcelona y Cambrils. Así mismo agradecer a las fuerzas de seguridad y emergencias la labor realizada.

  Queremos manifestar nuestro rechazo a toda manifestación de violencia y terror.

   

   

  El col·legi d'enginyers tècnics i graduats en mines i energia expressa el seu més sincer condol als familiars i amics de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Així mateix agrair a les forces de seguretat i emergències la tasca realitzada.

  Volem manifestar el nostre rebuig a tota manifestació de violència i terror.

   

  Articles relacionats (per etiqueta)

  Més en aquesta categoria: « 8 de març 2017 #mallorca »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.