• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 26 Mai 2016 11:01

    Accés gratuit a Biz Barcelona 2016

    Benvolgut /da col·legiat /da,

    Ens plau indicar-te a continuació com et pots acreditar sense cost al proper Saló BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny a Fira de Barcelona, aquest acord de gratuïtat és exclusiu per a col·legiats i col·legiades i ha estat gràcies a l’Associació Intercol·legial, entitat que gestionem activament des del nostre Col·legi.

    Per fer la teva acreditació has de seguir els següents passos:
    Link aquí: https://www.bizbarcelona.com/ca/acreditacio

    1. Si ja ets usuari d’acreditacions Fira de Barcelona introduir usuari i contrasenya. Sinó donar-te d’alta com a nou usuari amb les teves dades.
    2. Un cop identificat apareixeran les teves dades i has de acceptar conforme has llegit el disclaimer protecció de dades. Després a la part inferior dreta donar al següent pas “acreditació”.
    3. Introduir el codi facilitat de gratuïtat com codi de Visitant i fer click a validar codi. EL TEU CODI ÉS: BD78AC41
    4. Un cop confirmat, el preu passarà a ser 0 i llavors al següent pas es demana unes dades d’interès en el Saló
    5. Es passa al següent pas on s’ha de confirmar el pagament de 0€
    6. Un cop havent clickat a confirmar ja passaràs a una finestra on ha de clickar: Generar Codi que obrirà una nova finestra amb la identificació que hauràs d’imprimir i portar (per al check in directe al Saló).
    7. Amb aquesta acreditació no has de passar per taquilles, pots entrar directament al saló.

    Si teniu problemes tècnics amb l’acreditació podeu contactar amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.

    Esperem et sigui d’utilitat i gaudeixis de totes les possibilitats que ofereix el Saló. Nosaltres Hi participarem tots els Col·legis de Catalunya conjuntament a l’estand D-402, on veuràs el nostre Col·legi amb l’Associació Intercol·legial.

    Quedem a la teva disposició per a qualsevol eventualitat.
    Ben cordialment,
    COETGME

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.