• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 30 Juny 2016 00:24

  Col.legiació, una opció estratègica i de futur

  Els Col·legis professionals són els organismes de representació de la professió, així com els que regulen l’exercici i donen suport als professionals.

  Presentació Col·legis - Col·legi Mines

  Un dels agents més importants un cop acabes la teva titulació és el Col·legi.

  Els Col·legis professionals són els organismes de representació de la professió, així com els que regulen l’exercici i donen suport als professionals.

  Però… que poden oferir als alumnes?

  Els Col·legis professionals tenen vàries figures per als estudiants de l’Escola. Tenint aquesta relació més propera no només es poden assabentar de les tasques que realitzen, sinó que també els ofereixen descomptes per a cursos, sortides, entrades a esdeveniments i molt més!

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.