• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 11 Mai 2016 14:26

  El GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL PRESENTA UNA NOVA GUIA.

  Dimarts, 22 Març 2016

  El passat 18 de març de 2016 a les 20:00 va tenir lloc la presentació de la Guia “Viatge al Cor de Catalunya, 20 indrets geològics i històrics al Geoparc de la Catalunya Central” de Jordi Piñero i Ferran Pujol.
  Com molts de vosaltres ja sabreu, el Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central, és el primer territori català que forma part de la Xarxa Mundial de Geoparcs de la UNESCO, gràcies a les singularitats geològiques presents a la comarca del Bages i al terme de Collbató, que esdevenen en els 46 Punts d’Interés Geològics i Miners classificats.

  Cal valorar molt positivament aquest projecte com a una eina essencial per preservar la riquesa geològica i de patrimoni miner que aquesta comarca ha tingut al llarg de la història del nostre país, així com un necessari eix vertebrador de les possibilitats turístiques, gastronòmiques i culturals que aquest territori pot oferir a la societat.

  https://www.geoparc.cat

   

   

   

   

   

   

   

  Més en aquesta categoria: Formació subvencionada a col·legiats »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.