• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 11 Mai 2016 14:26

  Demanda de Tècnics per DGQA

  Dimarts, 29 Març 2016

  Apreciat company/a

  Des de la Direcció General de Qualitat Ambiental (DGQA) ens han comunicat que estan tramitant diversos expedients d’execució subsidiària de la restauració d’activitats extractives que han estat abandonades pel seu titular.

  En una part d’aquests expedients la DGQA té que encarregar a empreses o consultors externs, que siguin experts en temes miners i ambientals, la redacció dels projectes de restauració que han de servir de base per a la futura execució dels treballs de restauració.

  En la fase més avançada d’execució dels treballs de restauració, també els cal contractar empreses o tècnics de les mateixes característiques que puguin assumir l’assistència tècnica a la direcció d’obra i la coordinació en matèria de seguretat i salut.

  Les darreres instruccions de la Conselleria obliguen a presentar en cada expedient de contractació menor un mínim de tres pressupostos.

  Per tot l’exposat, la DGQA s’ha posat en contacte amb el Col·legi per tal que els facilitem una base de dades de col·legiats que compleixin els requisits de solvència tècnica en els temes tractats per poder demanar pressupostos.

  Si creus que compleixes amb els requisits i estàs interessat en figurar a la base de dades que s’enviarà a la DGQA, envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 31 de març de 2016 indicant les següents dades:
  -Nom
  -Nº Col·legiat
  -Telèfon contacte
  -Mail

  Area institucional.

   

   

   

   

   

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.