• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 11 Mai 2016 14:26

  Tracte als refugiats a Europa

  Dimarts, 29 Març 2016

  L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, ha elaborat un Manifest sota el nom “Vergonya, ni un minut més, Per una Europa de les persones”, que s’ha lliurat als Representants de la Comissió Europea a Catalunya, en defensa dels drets humans dels centenars de milers de refugiats que aquests darrers mesos es troben en unes condicions vergonyoses, intentant entrar al espai europeu fugint de les guerres que assoleixen els seus països.

  Com a Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears, ens hem adherit al manifest, però si vols també pots fer-ho a títol personal signant amb el teu nom, clickant al link que veuràs adjunt al present.

  www.intercolegial.cat/signatures?id=6

  (copia i enganxa al teu navegador)

   

   

   

   

   

   

   

  Més en aquesta categoria: Dia de la dona treballadora »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.