• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 15 Setembre 2022 18:53

  L’energia geotèrmica a Tv3

  El passat 12 de setembre, dins del programa valor afegit, Tv3 emet un vídeo breu de 2 minuts realitzat a partir de diferents experiències reals, amb els costos explicats i amb les opinions dels qui ja la disfruten que pot servir com a introducció al món de la geotèrmia per tots aquells que encara el desconeguin.

  Consulteu-lo aquí:

  https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/valor-afegit-geotermia-lenergia-que-tenim-sota-els-nostres-peus/video/6175246/

  “La geotèrmia és una de les energies renovables més eficients, amb 0 emissions de CO2, que aprofita la temperatura constant del subsòl els 365 dies de l'any. Les instal·lacions, cada vegada més demanades juntament amb l'aerotèrmia, estan subvencionades amb fons europeus.”

  Aquest reportatge ha estat preparat amb la col·laboració del grup de geotèrmia del CEEC (clúster de l’energia eficient de Catalunya) organització de la qual el nostre col·legi n’és SOCI.

  Mitjà

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.