• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 28 Juliol 2022 12:04

  ACORD GOV/151/2022, de 19 de juliol, pel qual es crea el Programa temporal per elaborar el mapa radiològic de Catalunya i la previsió de subministrament de recursos miners.

  A proposta del conseller d'Empresa i Treball, el Govern Acorda:

  -1 Crear el Programa temporal per elaborar el mapa radiològic de Catalunya i la previsió de subministrament de recursos miners, amb una durada màxima de tres anys. El projecte té l'objectiu de, per una banda, elaborar el mapa radiològic necessari per al coneixement dels nivells de radiació territorial al país, base per a la protecció sanitària de la població contra radiacions ionitzants; i, de l'altra, aprofundir en l'anàlisi del subministrament de recursos minerals a Catalunya.

   

  -2 Adscriure el Programa esmentat a la Direcció General d'Indústria, mitjançant la Subdirecció General de Mines i Protecció Radiològica.

   

  -3 Incorporar al Programa, per dur-lo a terme, quatre efectius: dues persones del cos superior d'administració (A1-21), una persona del cos de titulació superior, geologia (A1-21), i una persona del cos de titulació superior, enginyeria de mines (A1-21).

   

  A continuació trobareu el document oficial amb tota l'informació necessaria per fer la solicitud. 

  Més en aquesta categoria: « Formació gratuïta a FLC

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.