• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 30 Juliol 2021 10:33

    Actualització i ampliació del Banc BEDEC en relació a la protecció de talussos

    L’Associació Espanyola d’Empreses Especialistes en Talussos (AEEET) juntament amb ITeC ha realitzat una revisió de les unitats d’obra que afecten temes de protecció de talussos, donant com a resultat l’actualització i ampliació del Banc BEDEC.

    Per a la realització del treball es van utilitzar com a punt de partida diferents informacions recollides per l’Associació a través d’associats que trobaven dificultats en el moment d’executar projectes específics en els quals s’intervenia sobre talussos. Especialment, tenien problemes deguts a la redacció de les unitats d’obra i la valoració econòmica d’aquestes.

    El resultat final ha suposat una millora important en les unitats d’obra referents a aquest tema, que en estar introduïdes en la Base BEDEC tenen la possibilitat d’aplicar els preus de la mà d’obra segons els diferents convenis territorials, per províncies, comunitats autònomes o estat. A més, igual que la resta dels elements del Banc BEDEC, tant els preus dels materials, com la mà d’obra i la maquinària estaran actualitzats periòdicament i la vigència dels sistemes emprats segons evolucions del mercat, de la normativa, etc., comptaran amb revisions periòdiques.

    Segueix llegint la notícia aquí.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.