Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dilluns, 12 Juliol 2021 11:08

  ICL Iberia inaugura la rampa i fa un pas més cap a la mineria sostenible

  La rampa és la punta de llança del projecte industrial Phoenix, que està reconvertint l'activitat minera en una activitat sostenible i orientada a l'economia circular.

  ICL Iberia ha inaugurat oficialment la Rampa de Cabanasses. Es tracta d'una infraestructura única a l'estat: un túnel de 5,2 km d'extensió i gairebé 900 metres de profunditat que connecta l'interior de la mina amb la planta de tractament de Súria. La rampa permet el trasllat del mineral extret a través d'una cinta transportadora directament a la planta de tractament, de manera que s’elimina el transport per camió i permet un increment de la capacitat de producció de la mina.

  La rampa és la punta de llança del projecte industrial Phoenix, un pla que ha de concloure amb la construcció del nou col·lector. Es tracte d’una obra global que ha de portar a ICL Iberia a la Mineria Sostenible.

  Segueix llegint la notícia aquí.  

  Articles relacionats (per etiqueta)

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.