• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 04 Setembre 2020 09:57

    Caixa General de Dipòsits

    Novetats covid19

     Nota de premsa de la sucursal central a Barcelona de la Caixa General de Dipòsits:

    Informació Sucursal Central a Barcelona de la Caixa General de Dipòsits: canvis en el funcionament

    Com a conseqüència de la situació excepcional en què ens trobem motivada per la pandèmia de la COVID-19, hi ha una sèrie de canvis que afecten els tràmits de la Sucursal Central a Barcelona de la Caixa General de Dipòsits.

    -   Actualment, els tràmits es fan de forma telemàtica i hi ha dos canals per fer el tràmit de constitució de garanties:

    1. Petició genèricaadreçada al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda (tema DIPÒSITS).
    2. Correu electrònic, que es pot adreçar a qualsevol de les adreces de correu electrònic de les persones que formen part de la Sucursal a Barcelona.

    -   D’altra banda, l’atenció al públic de forma presencial en la Sucursal Central a Barcelona de la Caixa General de Dipòsits actualment no és possible, ja que no hi som de forma presencial sinó teletreballant. Us indico uns canvis importants que afectaran en el moment en què aquest canal d’atenció es restableixi:

    -   La nostra oficina s’ha traslladat al carrer Foc, 57, de Barcelona.

    -   El canvi principal en l’atenció de forma presencial és que, quan aquest canal d’atenció es restableixi, seràamb cita prèvia. Per tant, qualsevol persona que vulgui fer un tràmit presencialment en la nostra Sucursal com per exemple constituir una garantia, caldrà que demani una cita prèvia; en cas contrari, en principi, no es podran atendre les persones que es traslladin a la nostra Sucursal sense cita prèvia. Les cites prèvies sobre tràmits a la nostra Sucursal a Barcelona han quedat anul·lades fins a nou avís.

    En la fitxa de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya relativa al tràmit de “Constitució i devolució de garanties i dipòsits” s’anirà afegint la informació amb les novetats que afectin aquest tràmit. Us indico el link d’aquesta fitxa, per tal que pugueu accedir a la informació que consta sobre el tramit:

    https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Constitucio-i-devolucio-de-garanties-i-diposits?category=7410c472-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.