• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 15 Novembre 2019 23:10

    Formació del CETIG

    Amb descomptes pels nostres col·legiats

     El COETGME forma part de la Taula per la Enginyeria de Girona, espai on també hi són representats altres col·legis, com per exemple el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Girona (CETIG), i és en virtud d'aquest espai que el CETIG obre als nostres col·legiats la possibilitat d'accedir a les seves activitats amb avantatges econòmics.

    Per tal de poder-nos beneficiar us heu de posar en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquí se us indicarà com procedir.

    Us deixem un retall de les seves activitats en agenda.

     

     

    Captura de Pantalla 2019-11-15 a les 23.11.55.png

     

     

     

     

    Més en aquesta categoria: « Formació del CETIG Formació del CETIG »

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.