• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 10 Octubre 2019 09:36

    Curs de pèrits judicials

    Termini de matrícula obert.

    El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada durà a terme els dies 11 i 13 de novembre de 16  a 19 h un curs de formació general per a perits judicials Lleida (Universitat de Lleida, aula 2.02 de l'edifici polivalent 1, carrer Jaume II, 71, 25001 Lleida).

    El termini per a fer la inscripció és del 8 al 23 d'octubre de 2019 (ambdós inclosos). Un cop inscrits a la formació i feta la selecció, s’enviarà un correu electrònic a les persones que hagin estat admeses a la formació.

    A l'enllaç s'adjunta el programa i la butlleta d’inscripció per tal que en tinguin coneixement els professionals que actuen com a perits judicials.

    També es pot trobar tota la informació aquí.

    Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb l'organitzadora al telèfon 93 829 30 46  (ext. 1212) o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.