Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dijous, 21 Març 2019 10:53

  Incorporació al Clúster d’Energia Eficient de Catalunya Destacats

  El @coetgme s'incorpora al CEEC.

  Ahir dia 20 de març de 2019 es signà l'acord per mitjà del qual el nostre col·legi entra a formar part del Clúster d’Energia Eficient de Catalunya (CEEC).

  Amb aquest acord s'aconseguix posicionar el col·legi dins dels àmbits i estaments de rellevància al nostre país del sector energètic. Aquest és un dels objectes fonamentals que té marcada la junta actual si bé una de les finalitats que constitueixen el nostre col·legi és la promoció i foment de les activitat propies de la professió i el seu desenvolupament científic i tècnic, entre les que es troben qualsevol actuació d'enginyeria en el marc de l'energia per ser producte dels recursos naturals que ens ofereix el nostre planeta.

  Aquest acord permetrà ser un actor principal i clau en les polítoques que des del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) es condueixin, especialment en matèria de @geotermia.

  D'acord amb aquesta signatura, el COEGME esdevé un soci institucional del CEEC i posa a disposició dels asociats del mateix CEEC els seus coneixements amb la possibilitat de signar convenis de col·laboració en aquells àmbits particulars que siguin d'interès mutu dins de les seves respectives àrees d'especialitat.

  Captura de Pantalla 2019-03-21 a les 10.51.56.png

   A la imatge, i acompanyant el degà del nostre col·legi, hi apareix el sr. Xavier Farriols, president del CEEC.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.