Cabecera logo COETGME
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 10 Gener 2018 09:24

  Curs "Instamaps avançat"

  24/01/18. Tremp

   

   L'ICGC convida als Enginyers Tècnics i Graduats en Mines i Energia al curs " Instamaps avançat " que es farà el dimecres 24 de gener de 2018, d'11.00 a 13.00 hores. 

  Presentació i objectius 

  Instamaps és una plataforma web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i també de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials. 

  El curs "Instamaps avançat" és la continuació del curs "Instamaps bàsic", que es va fer el 31 de maig de 2017. En aquest nou curs s'aprofundirà en aspectes més específics de l'eina, realitzant 4 mapes concrets que permetran mostrar els detalls de funcionament, contemplant una bona estona per a les preguntes dels usuaris: 

  • Mapa 1. En base a la creació i ús de geoinformació per part de l'usuari.
  • Mapa 2. En base a les possibilitats avançades d'estilització.
  • Mapa 3. En base a l'ús d'eines geomètriques.
  • Mapa 4. En base al treball a partir de les dades al núvol.


  Lloc: Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus. Passeig de Pompeu Fabra, 21. 25620 Tremp (mapa ). 

  Data i hora: dimecres 24 de gener de 2018, d'11.00 a 13.00 hores. 

  Inscripció: L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible. 

  Inscripció
   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.