Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dijous, 21 Setembre 2017 18:00

  El futur de Catalunya

  Nota de premsa, 21/09/2017

  La Junta de Govern del COETGME considera que dintre de les funcions dels Col·legis professionals, no està la d'emetre manifestacions o posicionaments de caire polític. No obstant això, els darrers fets ocurreguts a Catalunya traspassen l'àmbit polític i entren de ple en el que podriem denominar les regles democràtiques d'una societat civil de la qual els Col·legis professionals si que en formen part, i per tant, es fa necessari que aquesta escolti la nostra veu.

  La Junta de Govern del COETGME vol manifestar que condemnem qualsevol acció que pugui impedir l'exercici ple de la democràcia i de la llibertat d'expressió, valors que inexcusablement, han de ser els pilars de tota societat lliure i justa.

  Defensem fermament el respecte a les Institucions Catalanes i reivindiquem que només el diàleg pacífic, amb el merescut respecte a totes les opinions, pot esdevenir la única via possible a la situació que viu Catalunya. 

  Més en aquesta categoria: « Universitat i empresa Expominer 2017 »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.