• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 03 Mai 2018 09:20

  Revista Energia i Mines.

  Normes per a publicació d'articles.

  Aquesta setmana el Consell Superior de Col·legis Oficials d'enginyers tècnics i de grau en Mines i Energia ens ha traslladat el document que aquí us oferim.

  "S'inicia el procés d'edició de la revista núm. 14 "Energia i Mines" i per poder dur-ho a terme, necessitem la col·laboració de tots els col·legials en forma d'articles. Els articles publicats tenen una petita remuneració econòmica, a més d'una àmplia difusió en àmbits professionals. Si desitges participar, hauràs de remetre l'article a l'Administració del Consell (administració@consejominas.org) a la major brevedad possible."

  Així doncs, qualsevol de nostres companys que vulgueu incloure un article a la revista ENERGIA I MINES s'haurà de cenyir a les normes de publicació que us traslladem en aquest document.

  Àrea institucional

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.