• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 19 Setembre 2022 10:09

  Fundació Mineria i Vida

  Estimats companys i companyes, és un plaer comunicar-vos la posada en marxa de les activitats de la Fundación Mineria y Vida, entitat que s'ha creat amb diferents patrocinadors, un d'ells és el Consejo General de Colegios de Ingenieros Técnicos y de Grado en Minas y Energia.

  Aquesta fundació ha estat creada amb la finalitat de traslladar els beneficis associats a la mineria, a la societat, entre els quals destaquen la sostenibilitat econòmica, social i ambiental juntament amb el desenvolupament de la societat actual i futura.

  Des del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia, volem ser motor d'un canvi en la percepció del sector de la mineria mitjançant la divulgació dels beneficis que genera la nostra activitat en tots els àmbits, fomentant una cultura empresarial i professional lligada als objectius de Desenvolupament Sostenible.

  Amb aquesta línia de pensament, el Consell General, juntament amb altres patrocinadors, ha estat treballant durant l'últim any en dissenyar el Proyecto Rocas y MinerlesSociedad y Vida bassat en l'educació, la imatge i divulgació, la sostenibilitat i les relacions socials, que es desenvoluparan seqüencialment fins al 2026.

  En els pròxims dies, s'iniciaran les primeres accions en matèria de comunicació i divulgació de la Fundación Mineria y Vida, tal com està previst en el Pla de Treball.

  Adjunt trobareu un document amb més informació del projecte.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.