• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  Procediments, queixes i reclamacions

  En compliment a l'actual Llei de Transparència, els Col·legis Professionals hauran de facilitar informació agregada i estadística relativa als procediments informatius i sancionadors en fase d'instrucció o que hagin aconseguit fermesa, amb indicació de la infracció a la qual es refereixen, de la seva tramitació i de la sanció imposada si escau, d'acord, en tot cas, amb la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

  Aquest Col·legi Professional en els últims 4 exercicis no ha iniciat cap procediment sancionador ni informatiu a cap dels col·legiats que formen part d'aquest.

  Descarregar web ok

   

  En compliment a l'actual Llei de Transparència, els Col·legis Professionals hauran de facilitar informació agregada i estadística relativa a queixes i reclamacions presentades pels consumidors o usuaris o les seves organitzacions representatives, així com sobre la seva tramitació i, si escau, dels motius d'estimació o desestimació de la queixa o reclamació, d'acord, en tot cas, amb la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

  Aquest Col·legi Professional en els últims 4 exercicis no ha rebut reclamacions o recursos de col·legiats.

  Pel que fa a usuaris i consumidors no col·legiats, no s'ha rebut cap queixa o reclamació ni en les oficines ni a través del lloc web.

  Descarregar web ok

   

  Aquesta organització professional, a dia 31 de desembre de 2021, manca de professionals sancionats i/o inhabilitats per resolució directa d'aquest Col·legi.

  Descarregar web ok

   

  La informació d'aquest portal de transparència està revisada a gener de 2022.

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.