• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  Finestreta única

  En virtut del que s'estableix en la Llei de Col·legis Professionals, aquest Col·legi disposa de “finestreta única” que permet l'accés al Registre de col·legiats art. 10 2 a).

  Directori     Plataforma de visats

  Per fer-nos arribar els vostres suggeriments, queixes o reclamacions ho podeu fer escrivint un correu electrònic a la següent direcció: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Per a sol·licitar l'alta o baixa com a col·legiat s'haurà de presentar la següent documentació, amb signatura original si és per correu ordinari, i signada digitalment si és per correu electrònic. Per gestionar la tramitació de forma digital, haureu d'enviar la documentació al següent e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Alta col·legial

  • Fotocòpia del DNI (ambdues cares)
  • Fotocòpia del títol compulsat o en el seu defecte, algun comprovant d'haver-lo sol·licitat
  • 1 Fotografia de carnet
  • Instància de col·legiació complimentada i firmada

  Baixa col·legial

   

  La informació d'aquest portal de transparència està revisada a gener 2022.

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.