Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Finestreta única

  En virtut del que s'estableix en la Llei de Col·legis Professionals, aquest Col·legi disposa de “finestreta única” que permet l'accés al Registre de col·legiats art. 10 2 a).

  Directori     Plataforma de visats

  Per fer-nos arribar els vostres suggeriments, queixes o reclamacions ho podeu fer escrivint un correu electrònic a la següent direcció: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Per a sol·licitar l'alta o baixa com a col·legiat s'haurà de presentar la següent documentació, amb signatura original si és per correu ordinari, i signada digitalment si és per correu electrònic. Per gestionar la tramitació de forma digital, haureu d'enviar la documentació al següent e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Alta col·legial

  • Fotocòpia del DNI (ambdues cares)
  • Fotocòpia del títol compulsat o en el seu defecte, algun comprovant d'haver-lo sol·licitat
  • 1 Fotografia de carnet
  • Instància de col·legiació complimentada i firmada

  Baixa col·legial

   

  La informació d'aquest portal de transparència està revisada a gener 2022.

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.