• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  PORTAL DE LA TRANSPARÈNCIA

  Benvinguda a la web

  El Col·legi és una corporació de dret públic fundada l'any 1957, que té per objecte la ordenació de l'exercici de la professió, la seva representació davant la societat i els poders públics, la defensa dels drets i interessos professionals dels Enginyers Tècnics i de Grau, el control deontològic i la potestat disciplinària, així com la formació inicial i permanent dels col·legiats.

  Exerceixen a Catalunya i Balears centenars de companys i complir eficaçment aquestes responsabilitats en la societat del Segle XXI requereix una Institució moderna, dinàmica, vertebradora de la professió, participativa i oberta a la comunicació amb els propis companys i amb els ciutadans.

  La presència del nostre Col·legi a internet és per això imprescindible.

  És per això que aquesta pàgina web pretén complir part d'aquests objectius, les noves tecnologies de la comunicació han de servir-nos per aconseguir-los més eficaçment; per això està destinada als companys en general, col·legiats a Catalunya i Balears o que han de realitzar alguna tasca professional en el nostre àmbit, als futurs enginyers tècnics i de Grau, als quals preparen el seu grau i pretenen incorporar-se a la nostra professió en un futur immediat i, per descomptat, als ciutadans, a aquells als quals en definitiva la nostra professió ha de donar garanties, oferint per a això un servei professional de qualitat i segur.

  La Junta de Govern

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.