• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Trobada de la Mineria i l'Energia 2022

    Després de l'obligat parèntesi de dos anys, el COETGME torna a organitzar la tan esperada Trobada de la Mineria i l'Energia, punt d'unió entre col·legiats, empreses i administració.

    Aquesta nova edició de la Trobada girarà entorn als reptes que representa la transició econòmica i energètica cap a un món descarbonitzat i digital, que requereix la utilització intensiva de matèries primeres i en la qual els Enginyers Tècnics de Mines hem de jugar un paper fonamental.

    Sota el lema “Matèries primeres a Catalunya: estratègia de futur” analitzarem, des de diversos punts de vista, els efectes que comporten l'actual crisi de matèries primeres i posarem la primera pedra per establir les bases de l'estratègia catalana sobre aquesta problemàtica.

    Les inscripcions ja estan obertes i us podeu apuntar a la jornada a través del següent formulari: https://forms.gle/6njxLgLMabi86X6R6

    Data: 16 de juny del 2022

    Lloc: Sala Àgora del CosmoCaixa (C. de Isaac Newton, 26, Barcelona)

    Hora inici: 17:00h

    Programa: descarregar aquí

    Preu entrades:

    • No col·legiats i acompanyants (40€ per persona)
    • Col·legiats i acompanyants (25€ per persona)
    • Precol·legiats i acompanyants (10€ per persona)
    • Estudiants (10€ per persona)

    Us hi esperem!

    Detalls de l'activitat

    Inici 16/06/2022 16:30
    Finalització 16/06/2022 22:30
    Inici del període d'inscripció 16/05/2022
    Fi del període d'inscripció 15/06/2022
    Cuota 25.00€
    La inscripción está cerrada
    25.00€

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.