Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Formació

  Estructures de Formigó en el Codi Estructural

  Després de la jornada de presentació oficial del Codi Estructural, el Colegio de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos i la Plataforma Tecnológica Española de Hormigón, han organitzat l'esdeveniment Estructures de Formigó en el Codi Estructural, amb el suport del Ministerio de Transportes, Mobilidad y Agenda Urbana del Gobierno de España. A l'acte s'abordaran els temes més rellevants per al sector relacionats amb les novetats materials, garanties de qualitat i sostenibilitat, entre altres.

  Aquesta jornada, que serà en format online i presencial, tindrà lloc el dia 19 de maig a partir de les 9:15 h. a l'Auditorio Agustín de Betancourt (Madrid). Les ponències són a càrrec de directius d'entitats i empreses, i experts professionals.

  Els assistents a la jornada rebran un cupó descompte del 50% per a adquirir el Prontuario Informàtic del Formigó adaptat al Codi Estructural.

  Revisa el programa de la jornada aquí

  Detalls de l'activitat

  Inici 19/05/2022 09:15
  Finalització 19/05/2022 14:00
  Inici del període d'inscripció 02/05/2022
  Fi del període d'inscripció 18/05/2022 15:00
  Lloc E-learning
  La inscripción está cerrada

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.