• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    LOPD

    Les dades facilitades pels usuaris podran quedar recollides en el fitxer automatitzat anomenat Base de dades web i registrat a l’AEPD, el responsable del qual és el Col·legi d’Enginyers Tècnics I Grau de Mines i Energia (en endavant: "COETGME") amb adreça al C/ Rosselló, 214 Esc A, 6è, 1a, CP 08008, Barcelona i telèfon +34 93 215 13 59, la finalitat dels quals és només de suport a les consultes, gestions, màrqueting i publicitat als comunicants. Els interessats podran exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l'adreça abans indicada o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari per tal que COETGME faci les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari comunicant a totes les persones que siguin necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que sigui remès a COETGME per l'usuari serà considerat públic i no confidencial, i podrà ser utilitzat lliurement pel COETGME.


    Drets - El copyright i els drets sobre tot el contingut del web  pertanyen a COETGME.


    Baixa de la llista de correu electrònic

    Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, heu de fer-ho a través del botó habilitat dins de la secció “butlletins” i fer  la sol·licitud de baixa de la llista de correu.


    Dret d’accés

    Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret d’accés per saber quina informació, de caràcter personal, disposen els fitxers d’COETGME. (*)

    Dret de rectificació

    Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret de rectificació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers d’COETGME. (*)

    Dret a oposició  

    Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret d’oposició de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en el fitxers d’COETGME. (*)

    Dret a cancel·lació

    Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret de cancel·lació de les dades de caràcter personal que hi ha

    dipositades en els fitxers d’COETGME. (*)


    (*) De conformitat amb els articles 15 i 16 de la Llei orgànica 15/1999, i els articles 27, 31 i 34 del Reial decret 1720/2007, i d’acord amb els protocols d’actuació establerts.

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.