• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Marc legal per la transparència

    Marc legal per la transparència

    El @coetgme, en compliment del que disposa la Llei de Transparència,  informa dels aspectes que es troben en l'àmbit d'aplicació d'aquesta Llei pel que fa a les seves activitats subjectes a dret administratiu art. 2. i) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. BOE núm. 295, de 10 de desembre de 2013

    Alhora i d'ençà de l'entrada en vigor de la modificació que es va dur a terme l'any 2009 a la Llei de Col·legis Professionals (a través de la Llei 25/2009 de 22 de desembre, coneguda com a Llei Òmnibus), es organitzacions professionals com la nostra estan obligades a publicar a la seva pàgina web una memòria anual amb la informació a la qual es refereix l'article 11 de la Llei de Col·legis Professionals, que es transcriu a continuació i en la qual s'insereix la informació que reglamentàriament és obligatori publicar:

    * Segons jurisprudència consolidada de l'Tribunal Suprem, les corporacions de dret públic com aquesta institució, tenen autonomia financera i les seves finances no es controlen ni per la Intervenció General de l'Estat ni pel Tribunal de Comptes. Per tant, qualsevol altre acte d'execució pressupostària i, en concret, les subvencions que concedeixin, els seus pressupostos, comptes anuals o les retribucions percebudes pels responsables de la corporació no pot ser considerada informació pública en el sentit de la Llei 19/2013 , de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. BOE núm. 295, de 10 de desembre de 2013 (LTAIBG) i, per tant, la seva publicació no ha de considerar preceptiva.

    * Nota publicada per la Guia de Transparència en pagina 13

    Tanmateix, sí seran públiques les subvencions de les quals pugui ser beneficiària una corporació en la mesura que sigui atorgada per una Administració Pública i derivat de l'obligació d'aquestes de publicar les subvencions que concedeixin.

    Més enllà de l'anterior, el marc legal que condueix el nostre col·lectiu es tradueix en les següents normes:

     

    Seu Central

    COL·LEGI OFICIAL D'ENGINYERS TÈCNICS I GRAUS EN MINES I ENERGIA DE CATALUNYA I LES BALEARS
    @coetgme
    Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
    08008 Barcelona
    Tel: 93 215 13 59 
    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    La informació d'aquest portal de transparència està revisada a desembre de 2021

     

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.