• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish
  ×

  Error

  No estàs autoritzat per veure aquest pàgina.
  Has d'entrar.

  Avís als col·legiats usuaris de la plataforma

  - Declaració Responsable. El col·legiat propietari d’aquest perfil declara responsablement que les dades contingudes en el mateix són correctes i que compleix els requisits establerts per la normativa vigent. Declara també que disposa de la documentació acreditativa corresponent dels títols que declara, que en presenta còpia al col·legi, que complirà el codi deontològic i que es compromet a mantenir informat al col·legi de tots els canvis al respecte dels títols i acreditacions que vagi patint durant el seu exercici. 

   
  - Aval del col·legi. Per tal de que el col·legi pugui recolzar el col·legiat en qualsevol dels camps que aquest declara estar habilitat cal que prèviament el company hagi fet arribar al col·legi una còpia de l’habilitació, acreditació i/o títol que correspongui.

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.