• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 14 Juliol 2023 11:33

    Formació de pèrits judicials

    Des de Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya, ofereixen la possibilitat de formar-se en pèrits judicials.

    El curs es farà al Centre d'Estudis Jurídics a Barcelona, o bé de manera virtual a través de zoom durant els dies 11, 18 i 25 d’octubre de 2023.

    Inscripcions a partir del dia 20 de setembre.

     

    Els perits judicials són professionals especialitzats que assessoren i emeten informes tècnics en l'àmbit dels tribunals de justícia. La seva funció principal és proporcionar una anàlisi imparcial i fonamentat basat en la seva experiència i coneixement en un camp específic.

    Alguns avantatges de formar-se en peritatge judicial 

    1. Contribució a la justícia: Els perits judicials juguen un paper crucial en l'administració de justícia en proporcionar informació tècnica i experta per a la resolució de conflictes legals. Com a enginyer tècnic de mines, pots aplicar el teu coneixement especialitzat en casos relacionats amb la mineria i els recursos naturals.
    2. Reconeixement professional: El peritatge judicial pot donar reconeixement addicional al teu perfil professional. Amb la formació pots demostrar la teva capacitat i competència en l'aplicació dels teus coneixements en l'àmbit legal.
    3. Oportunitats d'ocupació: Pots treballar com a perit independent, col·laborar amb despatxos d'advocats, ser contractat per companyies d'assegurances o altres organismes relacionats amb l'àmbit legal i també a l'administració pública.

    És per això que us adjuntem la possibilitat de formar-vos com a pèrits judicials, en una formació oficial regulada per la Gencat.  

    Consulta tota la informació al document adjunt o sol·licita-la al correu de: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.