• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 01 Juliol 2021 10:05

    Canvi de corredoria per a la pòlissa de Responsabilitat Civil Professional

    Mantenim condicions i asseguradora, però canviem de corredoria.

    A la darrera reunió del Consejo General, es va acordar el canvi de corredoria que gestiona l'assegurança de Responsabilitat Civil Professional que molts col·legiats teniu contractada. Així, a partir de juny de 2021, serà HOWDEN IBERIA qui gestionarà les nostres pòlisses.

    El canvi és únicament de corredoria i, per tant, continua sent MAPFRE l'asseguradora, amb qui també es mantenen: CONDICIONS, COBERTURES i GARANTIES.

    En els documents adjunts, trobareu el comunicat del Consejo General, així com, la documentació necessària per als col·legiats que considerin sumar-se a la iniciativa, i gaudir de les condicions tan competitives que ens ofereixen als membres del nostre col·lectiu.

    Documents:

    • Comunicació del Consejo General als Col·legiats.
    • Butlletí d’adhesió a la pòlissa RC.
    • Notificació de sinistre.

     

    Articles relacionats (per etiqueta)

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.