Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 21 Juny 2021 11:17

Els enginyers tècnics i de grau denuncien discriminació en els concursos públics

Representants de INGITE i METGEC s’han reunit amb l’Ajuntament de Barcelona per abordar el conflicte sobre una convocatòria de places de tècnic superior en enginyeria suspesa temporalment.

 L’Institut de Graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics d’Espanya (INGITE), juntament amb la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC), van reunir-se el 17 de juny amb l’Ajuntament de Barcelona per reivindicar els drets dels enginyers graduats i els enginyers tècnics a accedir a places de concurs públic i ofertes laborals convocades per l’administració.

Els enginyers tècnics i de grau en Mines i Energia estan representats tant en la METGEC, a través del COETGME, com a l’INGITE, mitjançant el Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos de Minas y Grados en Minas y Energía.

T’interessa seguir llegint la notícia en la nota de premsa adjunta, o bé, en aquests enllaços de METGEC i INGITE.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.