Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 15 Octubre 2020 10:58

Noves dates 5.2.a)

Noves dates

Les mesures decretades en motiu del repun en els valors dels infectats per covid19 aquesta tardor han obligat a cancel·lat tota activitat a l'Escola Universitaria Politècnica de Manresa i això inclou la nostra activitat formativa planificada.

Donat que s'escollí per majoria fer-ho a Manresa s'ha decidit posposar-ho fins als dies 9, 10 i 11 de novembre amb el mateix horari enlloc de mantenir dates i canviar d'ubicació.

Això significa doncs que, si hi ha altres persones interessades que no van poder inscriure's per problemes amb les dates o que no els va arribar la convocatòria ara podran fer-ho.

Dir-vos també que estem treballant ja en les activitats de formació en prevenció pel proper any amb la voluntat d'aconseguir subvenció que ens permeti oferir un catàleg una mica més ric i proper en formació. És per això que us emplacem a proposar-nos temes de PRL-MINERIA que creieu que poden tenir interès pel col·lectiu, els valorarem i mirarem d'incloure'ls a la propera petició de subvenció. Teniu fins el 1/12/20 per fer les aportacions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Recordeu que disposar de la formació de 20 hores és indispensable per actuar com a tècnic titulat, siguis director facultatiu o no, en una activitat minera.

Els propers dies 09, 10 i 11 de novembre estem a Manresa fent un curs per l'epígraf 5.2.a, tècnic titulat d'exteriors, apunteu-vos si encara no teniu aquesta formació, no us costarà ni un €.

CAL ESTAR COL·LEGIAT

Podeu consultar més detalls a les fitxes de cada activitat dins de la secció formació de la web.

www.colegiominas.com/formacio

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.