Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 22 Setembre 2020 16:22

Jornada FENERCOM

25/09/2020. Madrid

Ensa informen de que la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid i CEIM Confederació Empresarial de Madrid-CEOE, amb la col·laboració d'Iberdrola i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Madrid, han organitzat un cicle de dos Webinars "La Aerotermia . Una oportunitat per a la recuperació verda ", que tindrà lloc en format de videoconferència en dues sessions, el 25 i el 29 de setembre. Aquest cicle tindrà com a objectiu abordar els últims avenços que s'han produït en la tecnologia, disseny i certificació d'instal·lacions.

La durada serà aproximadament de dues hores i mitja per sessió, en la qual es reservarà un temps de col·loqui per participació dels assistents.

Pot formalitzar la seva inscripció a la primera sessió de l'cicle, el 25 de setembre a les 11: 00hrs, a https://www.ceim.es/eventos/aerotermia.

Adjunt trobareu el programa de la sessió.

El dia d'abans rebrà l'enllaç ZOOM per poder connectar-se a la videoconferència.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.