Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimecres, 16 Setembre 2020 14:44

  beques en MBA

  Places disponibles

   La Universitat Politècnica de Madrid ofereix a col·legiats del @coetgme un descompte del 30% sobre les tarifes de matricula en el MBA.

  Tal i com ens expliquen "sent el preu original de 9.000 € quedant per a col·legiats i associats en 6.300 € que es poden abonar en 12 mensualitats sense cap interès, per a la realització de l'Màster en Administració i Direcció d'Empreses, que es realitza de forma presencial part-time, amb classes en cap de setmana. Va dirigit a titulats universitaris i els col·legiats i associats que puguin demostrar aquesta situació, és a dir estar col·legiat, obtindran aquesta beca. Ja és la promoció XXVIII del dit programa Màster, els títols són de la Universitat Politècnica de Madrid que formen i capaciten per a l'activitat professional o per a la millora d'aquesta.

  Tenim també els programes en versió on-line.
  "
  Per participar en el procés de selecció cal enviar la sol·licitud emplenada que s'adjunta amb el dossier d'informació de el programa Màster al peu d'aquesta notícia.

  Més en aquesta categoria: « Formació tècnics titulats exterior

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.