Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 21 Juliol 2020 09:13

Tallers STEM

Per infants fills de col·legiats

 Seguim amb les activitats del TEG de les quals ens en podem beneficiar tots els col·legiats, fem extensiu als companys que malgrat no treballar habitualment a Girona podrien estar interessats en aquesta activitat.

La inscripció acaba demà a les 12 hores.

ACTIVITAT en streaming SUBVENCIONADA PER LA TEG

Tallers gratuïts online de temàtica STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) per als fills i filles de les persones col·legiades a Girona

Des del Col·legi doncs, us convidem de nou a inscriure als vostres fills i filles que enguany hagin cursat de 1r a 6è de Primària al proper taller I TU, COM REACCIONES? que es realitzarà ONLINE en directe per Zoom el DIJOUS 23 DE JULIOL segons:

  • De les 16h a les 16.45h: infants de 1er, 2on i 3er.
  • De les 17.15h a les 18h.: infants d’entre 4t, 5è i 6è. 

Us recordem que aquests tallers estan subvencionats per la TEG (Taula d'Enginyeria de les Comarques Gironines), a través del projecte ENGINY-era*, amb l'objectiu que els infants disposin d'un espai on aprendre de manera lúdica i gratuïta des de casa.

Cada taller té 15 places i es respectarà l'ordre d'inscripció. La data límit d’inscripció és el dimecres 22/07 a les 12h. Us podeu inscriure al següent enllaç (omplir un formulari per a cada infant):

 

+Info:

https://www.teg.cat/ca/noticies/tallers-stem-gratuits-per-fills-es-de-col-legiats-des/

ASSOCIACIÓ TAULA DE L'ENGINYERIA DE LES COMARQUES GIRONINES

C. Barcelona, 33, 1r, 17002 Girona

Tel - 972 20 74 44 

Fax - 972 20 01 25

Correu electrònic - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari oficines:

  • De dilluns a dijous de 9 ha 17 h.
    Divendres de 9 h a 14 h.

 

Inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMWyqQnV7JQKygxzxaodioJS0MW58eQNOe58IAZKLFX81ybA/viewform

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.