• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 16 Juliol 2020 09:33

    Formació coetgme

    Curs 2020-2021

    Més enllà de la formació que, a través de diferents acords de col·laboració que el col·legi manté amb diferents entitats i que permet ampliar la oferta de serveis al col·legiat i/o millorar el cost d'aquestes activitats pel col·legiat i fins-hi-tot oferir activitats gratuites, el @coetgme està treballant en la planificació del proper curs.

    En aquest sentit el col·legit publicarà en breu un calendari amb les activitats que, en virtud de la subvenció novament aconseguida del Ministeri de Transició Energètica, permet formar els nostres companys d'acord amb la ITC 02.1.02 (**) i en concret preparar una campanya d'activitats de formació de 5 i 20 hores arreu del nostre àmbit territorial. Estem estudiant doncs preparar accions pels itineraris corresponents als següents epígrafs:

    5.2.a tècnics titulats en activitats d'exterior

    5.3.a tècnics titulats en activitats d'interior

    5.4.a tècnics titulats en establiments de benefici

    5.5.b tècnics titulats que no participen en el procés productiu

    Recordeu que la formació és habilitant (sense aquesta no podeu exercir, punt 4 de la ITC02.1.02) i cal fer activitats de reciclatge almenys cada 4 anys (punt 3.4 de les ET2003-1-10 i ET2004-1-10)

    Si teniu qualsevol dubte o desitjeu ampliar infiormació podedu posar-vos en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

     

    Més enllà d'aquesta campanya, el @coetgme està trebalant per oferir una jornada pràctica sobre destrucció dels explosius sobrants en voladura. 

    (**) És indispensable estar col·legiat al @coetgme per poder optar a aquesta formació de forma gratuïta. 

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.