Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 19 Mai 2020 15:47

+ Formació gratuïta QGIS

QGIS, SIG amb programari lliure

EL CIbernàrium, seguint l'activitat inical realitzada el passat 27/04/2020, ha organitzat pels propers dies 25/05/2020, 27/05/2020 i 29/05/2020 sis activitats més de formació on-line gratuita de QGIS.

 

25/05/20 Curs bàsic de QGIS (1): Simbología i etiquetes de capes - Aula virtual

Curs bàsic de QGIS. Simbologia i etiquetes de capes. Aprèn a fer simbologia de diferents tipus, categoritzat, graduat, basad en regles, etc. Aprèn a fer etiquetes dinàmiques. Aprèn a gestorinar les propietats de les capes per controlar com visualitzen les dades cartogràfiques, i com interaccionem amb elles.

Més informació aquí

 

27/05/20 Curs bàsic de QGIS Desktop (2): Creació de mapes, composicions - Aula Virtual

Curs bàsic de QGIS. Creació de mapes, composicions. Aprèn a fer una composició o presentació, per crear un mapa, amb llegenda, títol, data, nord, escala, etc. QGIS és un programa molt complet per crear composicions de mapes, presentacions i es poden exportar en diferents formats d'imatge, pdf i altres

Més informació aquí

 

29/05/20 Curs bàsic de QGIS Desktop (3): Anàlisi geoespacial, aprèn a fer geoprocessos - Aula Virtual

Curs bàsic de QGIS. Anàlisi geoespacial, aprèn a fer geoprocesos. Aprèn a fer anàlisi espacial, amb els geoprocesos. Aprèn a fer encreuaments de capes per fer anàlisi espacial.

Més informació aquí

 

25/05/20 QGIS Desktop.Curs pràctic de funcionalitats avançades (1): Creació d'atles - Aula virtual

Aquest curs és una continuació del curs bàsic de QGIS que s'imparteix al Cibernarium també, es farà un ús complet de l'eina l'Atles de QGIS, es crearà una composició i una configuració de l'atles per realitzar una sèrie de mapes.

Més informació aquí

 

27/05/20 QGIS Desktop. Curs pràctic de funcionalitats avançades (2): Treball amb ràsters - Aula Virtual

Aquest curs és una continuació del curs bàsic de QGIS que s'imparteix al Cibernarium també. Creació de ràster a partir d'eines d'interpolació, propietats de les capes ràster (simbologia, histograma i altres), geoprocessos amb ràster (estadística zonal, vectorització, etc.)

Més informació aquí

 

29/05/20 QGIS Desktop. Curs pràctic de funcionalitats avançades (3): Geoprocessos o models- Aula virtual

Aquest curs és una continuació del curs bàsic de QGIS que s'imparteix al Cibernarium també. Es farà un ús complet de l'eina Model de QGIS, es crearà un model per automatitzar diferents geoprocessos encadenats.

Més informació aquí

 

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.