Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 07 Mai 2020 08:57

Fomació Lean Construction

Semipresencial bonificable

 L'ITeC ha programat entre els dies 26 de maig i 18 de juny de 2020 un curs semipresencial del Sistema de Planificació Last Planner System (Sistema de l'Últim Planificador) a càrrec de Víctor Roig i  Juan Felipe Pons. Aquesta formació serà mixta,  entre sessions online en directe,  i un taller pràctic presencial que tindrà lloc a Barcelona, ​​Madrid, València o qualsevol població amb un núm. mínim d'inscripcions.

Sessions online (en directe):

Dimarts 26 de maig i 2 de juny de 17 a 19 (2 hores)

Dijous 28 de maig i 4 de juny de 17 a 19 (2 hores)

Dijous 18 de juny de 16 a 20 hores (4 hores)

Taller presencial:

Dijous 11 de juny de 16 a 20 hores (4 hores)

 mes informació

 

 

Construcció Lean

La filosofia Lean és un sistema de gestió de projectes de construcció que persegueix la millora contínua i maximitzar el valor del producte final definit pel client. Amb el desenvolupament de la gestió integrada del projecte IPD (Integrated Project Delivery) s'integren Lean i BIM (Building Information Modelling). El seu ús en un mateix projecte permet treballar de manera més col·laborativa i integrada, facilitant la presa de decisions. LPS és una eina bàsica per implementar Lean Cosntruction en projectes de construcció

1024-768.jpg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.