Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimecres, 18 Setembre 2019 16:52

  Curs REBT aplicat a l'Activitat Minera Destacats

  Formació en REBT per GRADUATS i ENGINYERS de Mines

  Després de la bona acollida de l'anterior campanya, el Consell General de Col·legis arranca una nova convocatòria del curs d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió aplicat a l'Activitat Minera.

  Com comprovareu es tracta d'un curs "On Line" amb classes pràctiques enfocades al Càlcul, Disseny i Manteniments d'Instal·lacions Elèctriques en Baixa Tensió. En aquesta ocasió  s'ha millorat els continguts d'acord amb el feedback obtingut dels participants de l'anterior convocatòria.

  El termini de matrícula està definit entre el 9 de setembre i el 11 d'octubre per iniciar el curs el 15 d'octubre. S'ha previst una segona convocatòria pel cas que es completin les places previstes en aquesta primera edició.

  Esperem que sigui del grat dels nostres companys.

  Consejo Superior CITME

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.