Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 09 Novembre 2018 18:15

Jornada "l'enginyeria és un grau"

Arranca la #metgec

El amb altres col·legis d'enginyers tècnics i graduats creen l'associació per defensar la professió d'enginyer i graduat.

La #metgec arranca amb la organitzacioó d'una jornada a Barcelona el dia 23 de novembre, jornada que porta per títol "l'enginyeria és un grau".

 

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, i la Directora General d’Indústria, Matilde Villarroya, participaran a “L’Enginyeria és un grau”jornada organitzada pels col·legis d’enginyers graduats i tècnics agrupats a la METGEC (la Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya). Serà el 23 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Col·legi d'Enginyers de Barcelona. La benvinguda anirà a càrrec de Miquel Darnés, degà d’ENGINYERS BCN i president de la METGEC. 

Amb la mirada posada en reforçar davant les institucions i la societat la importància dels nous graus en enginyeria i dels col·legis professionals, la recent constituïda METGEC -associació que aplega uns 15.000 enginyers- prepara pel 23 de novembre la jornada “L’Enginyeria és un grau”.

Tenen atribucions professionals els graus? Poden els graduats en enginyeria accedir al nivell A1 de l’administració? Quin nivell tenen els graus en el Marc de Qualificacions Europeu? Quins graus poden col·legiar-se als col·legis d’enginyers graduats i d’enginyers tècnics? És obligatòria la col·legiació? Les empreses estan al corrent dels coneixements, habilitats i competències dels enginyers graduats? Aquestes i més qüestions relacionades amb la incorporació als mons professional i col·legial dels enginyers graduats es debatran durant la jornada.


Programa:

9.30h Inici de la Jornada 

Benvinguda
A càrrec de Sr. Miquel Darnés, degà d’ENGINYERS BCN i president de METGEC.

Inauguració
A càrrec de Hble. Sr. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

10.20h Ponència 

A càrrec de Sr. José Javier Medina, president de l’Institut de Graduats en enginyeria i enginyers tècnics d’Espanya (INGITE)

Coffee break

11.15h Taula Rodona

Modera: Sr. Xavier Font, degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya i Vicepresident de la METGEC.Intervenen:

Sr. Miquel Soriano de l’ACUP-Universitats públiques catalanes

Sr. Antoni Abad, president de CECOT

Sra. Mònica Bide, directora comercial de la consultoria de RRHH Mur i Martí

Sr. Gonzalo Meneses, expert implantació del Pla BolonyaDebat-col·loqui

12.50h Ponència

A càrrec de Sr. Miquel Darnés, degà d'ENGINYERS BCN i president de METGEC.

13.10h Cloenda

A càrrec de Sra. Matilde Villarroya, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya.


PONENTS

José Javier Medina Muñoz

PRESIDENT DE L’INSTITUT DE GRADUATS EN ENGINYERIA I ENGINYERS TÈCNICS D’ESPANYA (INGITE)

Xavier Font

DEGÀ DEL COL·LEGI D’ENGINYERS TÈCNICS D’OBRES PÚBLIQUES DE CATALUNYA i VICEPRESIDENT DE LA METGEC

Miquel Soriano

REPRESENTANT DE L'ACUP-UNIVERSITATS PÚBLIQUES CATALANES

Antoni Abad

PRESIDENT DE CECOT

Mònica Bide

DIRECTORA COMERCIAL DE LA CONSULTORIA DE RRHH MUR I MARTÍ

Gonzalo Meneses

EXPERT IMPLANTACIÓ DEL PLA BOLONYA

Miquel Darnés

DEGÀ D'ENGINYERS BCN I PRESIDENT DE METGEC


Dates i horaris:

23 de novembre de 2018 de 9.30 a 13.30 h

 

Lloc:

Sala d'actes del Col·legi d'Enginyers de Barcelona, Carrer Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona

Tel. 934 96 14 20 

 


 

T’animem a participar-hi i també a fer arribar a totes aquelles persones que poden estar interessades a assistir a la Jornada.

Cal confirmar assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Més informació.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.