Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 04 Octubre 2018 09:42

Sortides geològiques pel Geoparc de la Catalunya Central

Properes activitats al voltant del GEOPARC

El Geoparc organitza un cicle de sortides a peu pels propers dies d'octubre i novembre.

 

Tot i ser activitats gratuites, per poder fer aquests cursos cal estar inscrit.

 

La primera d´aquestes sortides es realitzarà el dia 21 d´octubre, diumenge, pel terme de Gaià, a l´extrem septentrional del Bages i del Geoparc. Seà una sortida a peu, amb un recorregut d´uns 6´5 Km aproximadament. El lloc de trobada inicial serà al Poliesportiu de Galera. Aquest poble del terme de Gaià es molt proper a Navàs. L´hora de trobada serà a 2/4 de 10. Tot i això, l´inici del recorregut a peu serà als Rocaters i s´anirà fins a la Riera de Merlès, per tornar després als Rocaters.

La propera sortida d´aquest cicle serà el diumenge dia 18 de novembre pel terme de Sallent. En aquesta ocasió seran uns 9 Km a peu.

 

Fent aquesta sortida i tres des següents es podrà demanar un Cerificat d´assistència al Departament d´Ensenyament de la Generalitat. Aquesta gestió corre a càrrec del COLGEOCAT i de SIGMADOT.

 

Podeu ampliar informació a la web del  GEOPARC.

 www.geoparc.cat

També podeu completar la informació a;

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més enllà de l'anterior s'organitza una sortida inèdita el dia 7 d'abril pel terme d'Aguilar de Segarra (Bages, Geoparc de la Catalunya Central) amb una longitud d'uns 9 km i de durada d'un matí. No forma part del cicle anterior, però donarà dret a una certificació, conjuntament amb les altres activitats del Geoparc.+ info a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.