Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 03 Octubre 2018 08:58

En marxa el IV CIM 2018

Barcelona, 25 i 26 d'octubre

En marxa en IV Congrés de l'Enginyeria Mnicipal.

Pel que fa a la inscripció, atès la relació que hi ha entre els dos col·legis, ens aplicaran els mateixos preus que als col·legiats del CETOP, és a dir, un 25% de descompte sobre la inscripció de 200 €.

 Alhora, el CETOP ha obert un nombre limitat de beques gratuïtes. Aquells col·legiats que ho desitgin poden sol·licitar-la a través del correu bAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on se'ls indicarà com procedir. 

Aquest congrés l'organitza de forma biannual el Cetop (Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques) i com en anteriors convocatòries es durà a terme a la seu de l'Institut Cartogràfic a Barcelona.

En aquesta nova edició els temes seguiran estant directament en relació amb les necessitats dels tècnics municipals en el desenvolupament de la seva activitat professional i funció pública i abordats des de la perspectiva de la innovació i l'experiència real.

- GESTIÓ DE LA CIUTAT 

- SOSTENIBILITAT 

- URBANISME 

- TRANSFORMACIÓ DIGITAL. BIGDATA / DATASCIENCE

- MOBILITAT

Com les anteriors edicions, aquest IV Congrés d'Enginyeria Municipal estarà dirigit als professionals de l'enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit local, als gestors municipals, a les empreses que treballen en la prestació de serveis municipals, als representants polítics de les administracions locals i a tots aquells interessats en la millora de l'eficiència en la gestió municipal a través de l'enginyeria.

Per ampliar informació poder axccedir al web del CIM aquí.

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.