• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimarts, 23 Gener 2018 09:07

    Inici del cicle de sortides geològiques

    Avinyó. Geoparc de la Catalunya Central

    Aquesta setmana s'inicia el CICLE DE SORTIDES A PEU PEL GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL, que ja s'anunciava a LO GAT 44.

    Aquestes sortides estan organitzades pel GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL i per diversos ajuntaments i entitats de la comarca del Bages i del Geoparc de la Catalunya Central.

    Així, aquest dissabte es realitzarà la primera sortida, organitzada conjuntament pel GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL, l'AJUNTAMENT D´AVINYÓ e el GRUP ECOLOGISTA D´AVINYÓ, amb la colaboració d´altres entitats. 

    Dades de trobada;

    DIA 27 DE GENER, DISSABTE
    El lloc de la Sortida serà: PLAÇA DE L'AJUNTAMENT D'AVINYÓ
    HORA: 9h
    Recorregut: AVINYÓ, TORRENT SALAT, AVINYÓ
    Distància màxima: 10 km

    INSCRIPCIONS: PER AQUESTA SORTIDA I PER A TOTES LES D´AQUEST CICLE, CAL FER LA INSCRIPCIÓ (GRATUÏTA) A TRAVÉS DE L´ENLLAÇ

    https://www.eventbrite.es/e/entradas-sortida-geologica-pel-geoparc-el-torrent-salat-davinyo-42311488802

    CERTIFICAT: un cop acabat el cicle els ensenyants tindran un certificat del Departament d´Ensenyament, tramitat a través del COLGEOCAT

     

    ALTRES SORTIDES PREVISTES EN AQUEST CICLE:

    4 DE MARÇ  (DATA PROVISIONAL). Recorregut pel terme de Navàs. Organitzat per l´AJUNTAMENT DE NAVÀS i GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL.

    15 D´ABRIL, 20 DE MAIG i 17 DE JUNY. Recorreguts pel terme d´Artés. Organitzats per l´AJUNTAMENT D´ARTÉS i GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL. Tast de productes vitivinícoles de la D.O. Bages. Hi col·laboren els cellers: ARTIUM, SOLERGIBERT i GIBERT d´Artés. 

     10 DE JUNY  (DATA PROVISIONAL). Recorregut pel terme de Balsareny. Organitzat per l´AJUNTAMENT DE  BALSARENY i GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL. 

     

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.