• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Diumenge, 19 Novembre 2017 12:54

    El Col·legi a les aules

    Pràctiques amb explosius

    El passat 16 de novembre els alumnes de quart curs del Grau en Enginyeria Minera de la EPSEM-UPC acompanyats pel professor de l’assignatura d’explosius, Sr. Eduard Cámara, van assistir a la càrrega d’una voladura a la pedrera de Lafarge Garraf. Aquesta visita ha estat possible gràcies a les facilitats donades pel nostre company i Director Facultatiu de l’explotació, Sr. Pedro Guerrero, al qual volem agrair totes les atencions prestades. Durant el treballs de càrrega de la voladura  els alumnes van poder escoltar les explicacions donades pel senyor Antonio Gil, Enginyer Tècnic de Mines de l’empresa Volex SL, encarregada dels treballs de perforació i voladura de l’explotació. Els alumnes van poder veure en directe totes les operacions de la càrrega i disparo de la voladura, l´ús de sismògraf per al mesurament de vibracions i avaluar el resultat final de la voladura.

    Amb iniciatives d’aquest tipus apropem el Col·legi als futurs col·legiats.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.