• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish
    Dimarts, 26 Setembre 2017 18:33

    Entrevista al President del "Consejo"

    President del Consell Superior dels Enginyers Tècnics de Mines

    El passat 28 de febrer, el diari de Huelva Buenas Notícias ha entrevistat José Luis Leandro, President del Consell General dels Col·legis Oficials d'Enginyers Tècnics de Mines i Grau en Enginyeria i vocal econòmic del INGITE.

    En l'entrevista, entre altres coses, explica als joves les múltiples possibilitats que ofereixen els estudis universitaris de Grau en Mines i Energia a l'hora d'accedir al mercat laboral.

    José Luis Leandro, a més de ser el President del Consell, és el degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Graus en Mines i Energia de Huelva, Sevilla, Cadis, Badajoz, Càceres i les Canàries, una entitat amb més de 50 anys de trajectòria que aglutina els professionals del sector d'aquestes províncies, estant la seva activitat centralitzada a Huelva, donada la importància que la mineria té per a la província de Huelva a nivell econòmic i històric.

    José Luis Leandro explica a Huelva Buenas Notícias  que "el que estigui al capdavant del Consell Nacional possibilita que el nom de Huelva sigui present en tots els fòrums de caràcter nacional a què vaig, perquè m'agrada molt fer pàtria i, sigui on sigui, destaco a aquesta província. Amb això, Huelva té una forta presència en els òrgans més destacats de Madrid, on tenim una línia directa ". A més, José Luis Leandro és el primer i únic degà d'un col·legi professional d'Huelva que té representació a nivell nacional. De la mateixa manera, aquest Col·legi també està representant a l'Institut de Graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics d'Espanya (INGITE), on José Luis Leandro és el seu vocal econòmic.

    Veure retall de premsa.

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.