• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimarts, 01 Agost 2017 12:00

    Despesa energètica de l'edifici

    Document que acompanyarà l'etiqueta energètica

     Font: icaen, 30/06/2017

    "A partir d'ahir les etiquetes de qualificació energètica als edificis, tant per edificis existents com per edificis de nova construcció aniran acompanyats d'un nou document elaborat per l'ICAEN. L'objectiu d'aquest és ampliar la informació que dona el certificat energètic i en el cas dels edificis existents, donar referències als propietaris per a què puguin veure més fàcilment si el seu edifici és millorable energèticament i en quins aspectes.

    S'hi pot trobar informació rellevant sobre el consum d’energia final de l’edifici que s'ha certificat i ofereix una comparació amb el consum mitjà d'edificis similars. En el cas d’edificis existents, també s'ofereix la comparació amb la mitjana dels edificis amb la millor qualificació.
     
    D’altra banda, proporciona informació sobre les fonts energètiques que utilitzen els equips instal·lats i compara les transmitàncies de l’envolupant actual amb el valor màxim permès segons la normativa edificatòria actual (CTE).

    Es destaquen també les energies renovables que hi ha a l’edifici i si aquest disposa d’un punt de recàrrega per a vehicle elèctric o si està connectat a una xarxa de districte."

    Nota de premsa

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.