Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dissabte, 22 Juliol 2017 11:16

  S'adjudiquen les obres de millora de la C-17

  Els treballs tenen un pressupost d’1,2 milions d’euros.

  El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora del ferm de la C-17, entre Centelles i Seva (Osona) per 1.210.000 euros. Els treballs, que es duran a terme en un tram de mig quilòmetre, consistiran en el reforç del paviment i reconstrucció de cunetes. Les obres començaran al mes d’agost, quan el trànsit a la C-17 és més reduït, i tenen un termini d’execució de 4 mesos.

  Els treballs es duran a terme entre el punt quilomètric 43+050 i el 43+550 i consistiran en tasques de fresat i repavimentació, així com de construcció de cunetes, reparació de tubs de drenatge i substitució de trams de barrera de contenció, principalment de la situada a la mitjana. Durant les obres caldrà efectuaran també millores de l'estabilitat dels talussos mitjançant l’execució d’ancoratges i sistemes de drenatge.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.