Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 05 abril 2017 10:19

Butlletí "Actes i accions formatives"

S’activa el butlletí amb el recull d’accions formatives del col·legi.

Amb el nom de “Actes i accions formatives”, amb periodicitat setmanal i publicació els dijous si hi ha ofertes vigents o novetats s’inicia el tercer dels butlletins previstos per mantenir informats als companys i a la societat al respecte de totes les accions formatives que en un grau o altre participa el col·legi. Així, en aquest butlletí apareixeran les accions pròpies, les accions on el col·legi participi de la seva organització, aquelles on el col·legiat hi tingui avantatges per la inscripció en tant que col·legiat i aquelles altres que, malgrat no complir les anteriors condicions, el COETGME entengui que són de gran interès pel propi col·lectiu.

 

Captura_de_pantalla_2017-04-05_a_les_10.11.17.png

 

Per disposar del butlletí cada setmana a la nostra bústia cal que us inscriviu polsant subscripció al boto de la imatge dins de la secció Butlletins del col·legi de la web.

https://colegiominas.com/index.php?option=com_content&view=article&id=172&Itemid=792

Igualment, si el que us interessa és donar-vos de baixa podeu fer-ho en el botó BAIXA de la mateixa pàgina.

Captura_de_pantalla_2017-04-05_a_les_10.17.18.png

 

Recordar-vos també la possibilitat de incorporar la vostra imatge comercial als butlletins.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per ampliar informació.

 

Captura_de_pantalla_2017-04-05_a_les_10.13.08.png

 

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.