• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 22 Març 2017 13:53

    Universitat i empresa

    EPSEM. 2n FÒRUM UNIVERSITAT-EMPRESA

    El Fòrum Universitat-Empresa de l’UPC-Manresa tindrà lloc el 20 d’abril de 2017 i està organitzat per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa. Aquest esdeveniment, en la seva segona edició, pretén ser un punt de trobada per tal de reforçar els vincles entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i graduats). Les empreses i col·legis professionals poden participar tot oferint als estudiants la possibilitat de realització de pràctiques, Treball Final de Grau, formació específica o possible incorporació a les seves plantilles.

    OBJECTIU

    Pel que fa a les empreses i col·legis professionals, el fòrum els permetrà donar-se a conèixer, projectar la seva imatge, la seva activitat i posició en el mercat, entre els estudiants d’enginyeria que estan a punt d’inserir-se en el mercat laboral. Cal tenir present que aquests enginyers poden ocupar, en un futur immediat, càrrecs de rellevància en empreses que poden ser futures clientes de les participants al Fòrum. Alhora, les empreses i institucions podran conèixer l’oferta educativa de la UPC Manresa. Pel que fa als estudiants i recent graduats, el contacte amb les empreses els representa una gran oportunitat per conèixer l’activitat de possibles empreses ocupadores i, en general, començar a donar resposta a les seves necessitats referents al seu futur professional. L’alumnat podrà conèixer la realitat empresarial i tindrà ocasió de cercar possibles convenis de cooperació educativa, pràctiques, propostes de Treball Final de Grau, a part d’orientació professional per a una millor preparació de cara a inserir-se al mercat laboral.

    PARTICIPACIÓ PER PART DE LES EMPRESES

    Les empreses-entitats participants disposaran:

    • D’un stand (3x3 m) ubicada al pati de l’EPSEM – UPC Manresa.
    • D’un espai reduït en cas de necessitat per a trobades amb petits grups, entrevistes privades etc.

     

    • Possibilitat de networking amb altres empreses-institucions.

    Qualsevol altre requeriment o petició cal formular-lo a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    COST DE PARTICIPACIÓ

    La reserva de stand i d’espais té un cost de 150 euros. Aquesta quantitat caldrà que sigui ingressada mitjançant transferència al no de compte: ES74 2100 0655 7402 0031 0452.

    Inscripcions fins el 31 de març.

    DATA, HORARI I LLOC

    Data: Dijous dia 20 d’abril de 2017

    Horari: El Fòrum es realitzarà al patí de l’EPSEM del campus UPC Manresa: Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa

    Avinguda Bases de Manresa, 61-73.
    08242-Manresa


    Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    Tel.: 938777203 

     

    Més en aquesta categoria: El futur de Catalunya »

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.