• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 22 Març 2017 13:43

    Nota de premsa. Presentació del sector a l'Escola Tecnos de Terrassa.

    Presentació a les escoles dels estudis i la professió d'Enginyer tècnic / Graduat de Mines

     

    Dintre de la campanya de divulgació dels estudis de Mines que, conjuntament amb la EPSEM, s’ha involucrat el nostre Col·legi, el passat Divendres 17 de març, el nostre Secretari Eduard Cámara i el nostre Degà Juan Ignacio Navarro Villanueva, van fer una xerrada als alumnes que havien mostrat interès per aquests estudis, de 4art. d’ESO i de 1er i 2on de Batxillerat de l’Escola Tecnos de Terrassa.

    Com ens trobem molt sovint, la nostra continua sent una professió que la societat en general desconeix, i una de les funcions del nostre Col·legi és la defensa i promoció de la mateixa.

    En aquest sentit, els més de 30 alumnes van quedar molt sorpresos per la importància de la mineria en la seva vida quotidiana, i van entendre que la nostra activitat és imprescindible per el normal desenvolupament d’una societat moderna.

    Esperem que els nostres representants hagin sigut capaços de despertar algun interès per la nostra professió i d’entre els assistents surtin alguns futurs miners.

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.