• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 15 Març 2017 09:30

    Forum de l'economia de l'aigua

    El Foro de la Economía del Agua celebra una nova edició el proper 5 d’abril  de 2017.

    Aquest cop serà a Barcelona, en l'espai del Recinte Modernista de Sant Pau, situat al Carrer  Sant Antoni Maria Claret 167.
    En aquesta ocasió hi participaran destacats experts nacionals i internacionals que com en les edicions anteriors oferiran, des d’ una perspectiva multidisciplinària i a partir dels seus diferents àmbits professionals, els seus coneixements sobre els reptes als que s’enfronta el recurs.

    Es comptarà amb la presència del Premi Nobel de la Pau de 2007, Mohan Munasinghe que ens parlarà de l’aigua des del punt de vista del canvi climàtic i la sostenibilitat.

    El seguiran Aziza Akhmouch i Gonzalo Delacámara, que debatiran sobre els reptes socials i de gobernança de l’aigua i tancaran el matí  Francesc Trillas,  Jaime Melo Baptista i Alena Kozakova  parlant de regulació en els serveis d’aigua i sanejament.

    Després d’un petit còctel, tindrem a Peter Gammeltoft i a Francisco Nunes Correia, en una taula en la que parlaran sobre la coordinació de polítiques de gestió de serveis d’aigua. Seguidament el reconegut arquitecte Luis Vidal parlarà de la sostenibilitat de les ciutats i clourà el programa el sr. Jean Tirole, Premi Nobel d’Economia de 2014, en una ponència sobre el desafiaments de les polítiques públiques en el segle XXI.

     

    Pots aconseguir la teva entrada a:

    Registrarse para el evento
     
    O a www.forodelaeconomiadelagua.org, on trobaràs més informació de l’acte.

    En aquesta edició, a l’ igual que en les anteriors, disposem d’una sèrie d’entrades gratuïtes limitades.

    Per  aconseguir-ne una, escriu-nos a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom, mail i organització/empresa a la que pertanys i comprovarem si pots optar-hi.

     

    El Comitè organitzador del Foro de la Economía del Agua

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.